Oppsummering av Buråsheia Open 2021

Buråsheia Open - sponset av Sport 1 Mandal ble i helgen en stor suksess. :partying_face: Været var lenge truende dagene i forveien, men vi var heldige med at det var lite regn som faktisk kom. Vinden kunne være litt krevende, men heldigvis gjaldt det bare noen få hull.

41 spillere i alle aldre og ferdighetsnivå var fordelt på 3 klasser. Open, Viderekommen og amatør.

Etter første runde i amatørklassen ledet Olav Asbjørnsen med 2 kast over Stian Lunde og Anders Glomsaker. De ble satt sammen med Ivar Michaelsen som var 1 kast bak der igjen i et leadcard. Her ble det en kamp om seieren. Olav og Stian lå lenge og knivet mot hverandre. Dessverre for Stian ble det for tøft å hente inn 2 triple på hull 9 og 10 selvom han spilte veldig stabilt etter dette. Etter siste hull vant Olav Asbjørnsen med 1 kast bare. Gratulerer til unggutten!

Amatør:
1.plass - Olav Asbjørnsen
2.plass - Stian Lunde
3.plass - Anders Glomsaker

I Viderekommen var det utrolig jevnt etter første runde. Jonas Holgersen Lunde ledet med +2 foran Mathias Jakobsen på +3, Victor Thor Mees og Tim Kelly 1 kast bak der igjen på +4. Men mye skjedde iløpet av runde 2 og nye navn hadde tatt opp kampen. Martin Føreland Arnø kom nedenfra og spilte en fantastisk runde på +2. Det holdt nesten for han, men Jonas som ledet etter runde 1 klarte så vidt å holde unna og tok seieren med kun 1 kast! Det skal sies at det kun skilte 6 kast mellom de 10 øverste spillerne. Gratulerer!

Viderekommen:
1.plass - Jonas Holgersen Lunde
2.plass - Martin Føreland Arnø
3.plass Victor Thor Mees

Så til den øverste klassen Open. Etter den første runden her ledet André Ågedal med en solid start på +1. Tett bak fulgte Marius Astrup på +2, Christian Løkken Johansen på +3 og Kjell Klungland på +5. De ble satt sammen i leadcard og startet runde 2 på hull 1. Det var utrolig jevnt lenge før Marius og Kjell havnet litt bak. Det stod mellom André og Christian. Etter hull 14 var spilt lå de helt likt. Hull 15 skulle vise seg og være vendepunktet, for mens André sin disc fant OB i vannet bakom kurv og måtte bite i en dobbel bogey, satt Christian en lang putt for birdie. Plutselig skilte dem 3 kast med 3 hull igjen. Det ble dessverre for tøft for André som til slutt endte på +5. (totalt +6) Christian hadde hentet seg godt inn og endte siste runde på -1. Dermed vant han med 4 kast totalt foran André på 2.plassen. Gratulerer!

1.plass Christian Løkken Johansen
2.plass André Ågedal
3.plass Emil Hansen

Resultater fra helgen finner du her: Buråsheia Open - sponset av Sport1 Mandal


Det ble dessverre ingen Ace ila turneringen. Men
Mathias Jakobsen vant gavekort fra Texas Man Cave etter CTP på hull 17. Olav Asbjørnsen tok like greit med seg CTP på hull 12 i tillegg til seier i amatør. Han får da overnatting for inntil 4 personer på Lille Leland Disc golf inkl. spill på banen. Gratulerer så masse til begge! :clap::grinning_face_with_smiling_eyes:


Takk til alle som stilte og ikke minst de som sponset premier! :facepunch: Vi håper på å arrangere noe igjen rundt juletider, så følg med! :sunglasses:


https://www.facebook.com/Lindesnesfrisbeegolfklubb/photos/a.138942674555337/389984206117848/?type=3

3 Likes

Takk til alle som møtte opp og spilte, og gratulerer til vinnerne!

1 Like