Ukesgolfer i Buråsheia 2021

29 spillere stilte forrige tirsdag.

Best i klassene sine var:

Pål Nepstad i open. (-2)
Kjell Klungland i Viderekommen. (-1)
Per Sindre Hasund-Bentsen i Amatør. (+5)
Christopher Frodesen i Nybegynner. (+15)

Gratulerer til dere. :sunglasses::clap:


Det var litt dårlig oppmøte på fellesstarten forrige uke slik at dem som spilte ikke fikk noe rating for runden sin. Denne uken dropper vi fellesstarten og kjører heller flex igjen hele dagen fra kl 07:00 til 18:00. NB! Blir fort mørkt for dere som spiller sent. :flashlight:

Påmelding til i morgen: Ukesgolf 2021 → 13. Runde → Flex


IKKE glem Buråsheia Open, 16.okt. 22stk er påmeldt til nå. Men plass til flere!

Påmelding og info her: Buråsheia Open 2021

Påmelding til årets nest siste ukesgolf: Ukesgolf 2021 → 14. Runde → Flex

Kun Flex hele dagen fra kl 07:00 til 17:30.


Minner om Buråsheia Open 16.okt. Fortsatt flere ledige plasser. :grin:

https://discgolfmetrix.com/1939950

Sesongens siste ukesgolf er førstkommende tirsdag. Det vil kun være flex hele dagen fra kl 08:00 til 17:30.

Flått-Knocker som er en av våre flotte hull sponsorer slår til og sponser en liten CTP-premie på sitt eget hull 8. :star_struck:
(CTP betyr closest to pin, dvs den som ligger nærmest etter 1 kast fra Tee vinner. Det vil være en pinne som markerer nærmeste kast. Ligger din disc nærmere kurven enn pinnen, så flytter du pinnen til der hvor discen din ligger og skriver navnet ditt på arket som henger på pinnen.)

Påmeldingen finner du her: Ukesgolf 2021 → 15. Runde → Flex

Sees i løypa. :muscle::grin::flying_disc:

1 Like

Da var første sesong med ukesgolf over for Buråsheia Frisbeegolfbane. Det har vært mange forskjellige navn innom for å spille, noen lokale og noen langveis fra. Utrolig moro. :grin:

Flått-Knocker sponset med premie til CTP på hull 8. Den vant Olav Asbjørnsen. Gratulerer! :grin: (kontakt Simen Omland for premien)

I viderekommen hadde Kjell Klungland virkelig stilt inn siktet fra start. 5 birdies på de 8 første hullene er imponerende. Da har man også dessverre råd til litt lugging og han skulle kanskje ønske han var foruten hull 10. Han lot seg ikke påvirke altfor mye uansett og endte på meget respektable +2 som holdt til seier.

I amatør hadde vi også en spiller ved navn Marius Paulsrud som gikk hardt ut. 4 birdies på rappen og han hadde en meget god start. Men etter det dukket det opp en del rødt, noe som gjorde at et par andre også dukket opp i kampen. Ole Edmund Støle og Glenn Oskar Osnes Olsen hadde også begge sterke runder som igjen resulterte i en trippel førsteplass til alle på +5. Kjempe spilt!

I nybegynner har vi Ola Gulbrandsen som nylig har startet å spille ukesgolfer. Dette var tredje ukesgolfen hans hvor han har endt på imponerende +4 på alle 3! Ikke bare tar han førsteplassen, men etter sine første 3 runder hopper han rett opp i Viderekommen bracket. Imponerende runder spilt!

Gratulerer til dere alle! :clap:


Vi ser frem til helgen igjen da vi arrangerer en 2 runders turnering Lørdag 16.okt. :partying_face: Info ang. påmelding finner du her: Buråsheia Open - sponset av Sport1 Mandal

Meld dere på før det plutselig blir fullt!

Sees på Lørdag! :facepunch:

Hei. Når tenker dere å starte uksgolfen i buråsen igjen?

Mvh Thomas

1 Like

Planen er å starte opp med ukesgolf tirsdag 12.04. Det kommer nok straks mer info :slight_smile:

1 Like